I samarbeid med Rad Crew Premium vil Allegretto fremover med jevne og ujevne mellomrom publisere en podkast med fokus på filmmusikk. Dette vil i første omgang være et tilbud for medlemmer av Rad Crew Premium, altså for de av oss som er litt ekstra interessert i spill, film og nå filmmusikk!

Showet har inntil videre ikke fått noe navn, men både det og andre spennende detaljer (kanskje til og med en helt ny vri?) vil dukke opp om ikke lenge!

I disse dager går Avengers: Infinity War som en farsott over kinolerreter verden over. Musikken er signert Alan Silvestri, som i år må sies å ha litt av en winning streak, da han for kun få uker siden også bidro med musikken til Steven Spielbergs Ready Player One.

Første episode av denne til nå ikke navngitte podkasten tar for seg nettopp musikken i Marvel Cinematic Universe-filmene. Til nå har 19 filmer satt i dette universet blitt lansert, og underveis har komponister som Ramin Djawadi, Patrick Doyle, Michael Giacchino og Christophe Beck supplert musikk, bare for å nevne noen, i tillegg til allerede nevnte Alan Silvestri. Fungerer det med så mange kokker på kjøkkenet? Hvordan går det med en musikalsk identitet for franchisen med så mange ulike vinklinger? Dette og mye annet blir det snakk om når Jostein Hakestad og Kim Spildrejorde setter seg ned for å ”nerde” om musikken i Marvel-filmene.

Mer om podkasten finner du her.

Relaterte artikler