Ja, du leste riktig! Til høsten kommer selveste John Williams på en aldri så liten Europa-rundtur, etter å siden 2005 ikke ha værte utenfor USAs grenser.

Den nå 86 år gamle komponisten har tidligere sagt han føler seg for gammel for slike langturer, men han har nå altså bestemt seg for å ta turen over dammen. Først ut er London, hvor Williams dirigerer London Symphony Orchestra i det som blir en fullsatt Royal Albert Hall. Konserten går av stabelen 26. oktober og ble utsolgt på under en halvtime. Sist gang Williams holdt en konsert i London var i 1998!

Nå har det derimot blitt annonsert at dette ikke blir eneste stopp i Europa. En uke senere, nærmere bestemt 3. november og 4. november, dirigerer Williams Wiener Filharmonikerne. Med seg har han også cellist Johannes Moser og programmet blir en god blanding av kjente og kjære Williams-komposisjoner.

Mer informasjon om konserten i Wien finner du på nettsidene til Musikverein. Dato for når billetter blir lagt ut for salg er enn så lenge ikke kjent.

Relaterte artikler