I en bransje platebutikkene legges ned en etter en og salget av fysiske plater er nedadgående ser Oslo Filharmonien og plateselskapet LAWO muligheter når de nå åpner platebutikk i Haakon VIIs gate i Oslo, rett ved Oslo Konserthus.

Rett ved selve hovedsetet til Oslo-Filharmonien vil Oslos musikkelskere ha tilgang på en butikk med stor musikalsk bredde og en betjening som kan sin musikk og gjerne deler sine anbefalinger og sin kunnskap.

I tillegg til å tilby et stort utvalg musikk vil også butikken fungere som distribitør for Billettservice. Det vil si at du her kan hente billetter til et hvert arrangement hvor billetter kjøpes gjennom Billettservice, ikke bare Oslo-Filharmoniens konserter.

Åpningstider

Butikken vil ha åpent tir–fre 13.30–18.00 og lør 11.00–15.00. I tillegg vil det fra tid til annen foregå egne små arrangementer i butikken. Som om ikke det var nok holder den også åpent frem til et kvarter før mange av Oslo-Filharmoniens konserter fremover.

Offisiell åpning og platesignering med Vasily Petrenko

I forbindelse med butikkens offisielle åpning torsdag 29.10 vil det også være platelansering av Oslo-Filharmonien og Vasily Petrenkos innspilling av  Skrjabins symfonier nr. 3 og 4. Petrenko vil til og med være til stede for å signere platene til de musikkinteresserte som er lure nok til å kjøpe seg en plate. Petrenko signerer fra 18.00-18.15 før torsdagens konsert hvor orkesteret fremfører Prokofjevs Romeo og Julie.

Oslo-Filharmonien skriver på sine sider at det er ønsket at de som er interessert i å delta på åpningen melder interesse på mail til: lawostore@lawo.no dette på grunn av servering og begrenset plass.

Allegretto gratulerer og ønsker lykke til med butikken! Vi kommer tilbake med en artikkel fra åpningen ved en senere anledning.

 

 

Relaterte artikler