I mars 2016 kommer Disneys neste animasjonsfilm, Zootopia. Filmen foregår i dyrebyen med samme navn, hvor den oppadkommende politikonstabelen Hopps (i form av en kanin) må inngå et samarbeid med den rappkjeftede storsvindleren Nick (ikke overraskende en rev).

Disney annonserte nylig at Oscar-vinner Michael Giacchino skal stå for musikken. Han er ikke fremmed for å jobbe på animasjonsfilmer og har blant annet levert musikk til flere av Pixars storfilmer, som The Incredibles, Ratatouille, Inside Out og Up!. Sistnevnte vant han også Oscar for.

Alt ligger dermed til rette for at også de musikalske kvalitetene vil holde et høyt nivå. Musikken ble nylig spilt inn med et orkester bestående av 80 musikere, dirigert av Giacchinos faste samarbeidspartner Tim Simonec.

-Vi har hatt mye moro under arbeidet og regissørene har vært fantastisk støttende gjennom hele prosessen og har gitt meg en utrolig frihet til å virkelig utforske både tonen og den emosjonelle siden av historien, sier Giacchino i en pressemelding.

– Jeg er veldig stolt av å være en del av denne filmen, fortsetter han.

Filmen kommer altså ut i mars neste år. Vi venter spent på både det musikalske og filmatiske resultatet.

 

Relaterte artikler